Čas letí..
Anotace: ...Po necelém roce píši..
Jak ten čas ryhle
letí dál..
/co všechno nám
už mockrát vzal../
Ohlížim se zpátky
na svůj život
Vidim jenom prohry
a semtam nějakej idiot...
Se kterým sem si myslela
že budu šťastná..
ale vždycky to skončila
a já zůstala na všechno sama...
Nemůžu tomu uvěřit
je to skoro rok,co jsem sem naposledy psala
.
.
přitom jiným zbůsobem
jsem ze sebe emoce dostávala
...
Jednou se probudím
a zjistím..
Jak mi všechno
uteklo mezi prsty...
Přečteno 321x
Tipy 10
Poslední tipující: Marteline, Mana--, Mraveneček, dream in emptiness, B.a.r.b.a.r, kucky
Komentáře (0)