Spolu
Až uletíme si
na chvíli
po ulicích
topí
se topí
smích
na okamžik
napíši jen
všude
kam jen znám
a víc už nic
pro krásu
slunečnic
ten obraz
má zlatý
rám
víc neumím
vykouzlit
a tak jdu
zpět
s pýchou
a tapetou
pro radost
Dej mi kabát
a pro záhady
půjdeme
spát
....
vem si můj soucit
pojď ven
a kruh
namaluj
....
s vůní
střevíčků
....
mlčíme
spolu
mluvíš
i já
i ty
....
u jednoho stolu
s
září
karambolu
ve
svícnu
.....
blízko
a přeci
za zdí
mluvíš i já
nevydáš větu
za stínem květů
....
tak moc sami
o to víc spolu
Přečteno 280x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa, Tacca, Bíša, WhiteSkull, Mbonita, Churry, enigman, Petbab, jedam, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)