Jéééééé ta je krásná.....ta se psala sama že ?..Co říct.. buď rád že cítíš
bez citu jsi kámen
co bylo nechej být
z toho co bude
by měl člověk žít
vina či nevina
kašli na to
důležitý je,
že se zítra
smíme probudit
a třeba vnímat
za okny skel ...
Neví oč přišel
kdo neodešel...
*
14.11.2009 22:35:00 | Nút