Málá jiskřička
Anotace: ...o životě, o lásce , o zklamání....kdopak ví .
Malá jiskřička naděje,
spadla mi z nebe.
Možná mi prospěje,
milovat Tě míň než sebe.
Naučit se sama žít,
neznat jenom něhu.
Hlubší význam pochopit,
klidně i v běhu.
Milovat míň než druhý v páru,
to je jasná věc!
Nežít ve vášnivém žáru,
protože mně spálí nakonec.
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: NikitaNikaT., bobi bobie, enigman, strawbery, Bomejka, Bíša, zelená víla, Zefi, stravla, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)