Pinochio II.
Z kusu dřeva
zkusil jsem si
jak před lety
Gepetto
vyřezati
kamaráda
schválně zdali
klapne to
Světe div se
zázrak se stal
teď musíte mě
vážně brát
dřívko totiž
promluvilo
řeklo náhle:
"Pojď si hrát!"
Od té doby
přísahám vám
zažili jsme
srandy dost
jen netuším
proč právě teď
frňák můj tak
povyrost :-(
Přečteno 416x
Tipy 76
Poslední tipující: Helena Lovecká, BArBArKO, Íá, DalfaSalfa, Kyška, micátko, el viento, floreciente, Squat_the_world, Boženka Němcová, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)