Anotace: Na kraji mrazáku stojí sněhulák, nemá nos z mrkve, žádný tralalák. Stojí tam sám jako kůl v plotě...
dekuju ty jsi zas salek caje (kavu piji zridka kdy...) tvoje basnicky jsou dobry je tak dal:-)
20.12.2009 16:45:00 | JohnyS
Jujda,jsi můj šálek kávy,něco co je moc hustý,jenž hraje na stejnou notičku...děkuji,pobavila jsem se:-)
19.12.2009 21:57:00 | susana načeva