SIROTA
Anotace: (Pátý příběh z hor)
Utekly od něj když umřela máma
bezcitně brzy ukázal se s ní
A pán bůh ví že znali se již dříve
(že nejsou bezelstní) –
Utekly od něj zabrala jim místo
kůzlátkům zamknul nepustil
Kde libido zatemnilo vědomí
dnes lítostivé svědomí…
Neví jak by vinu smyl –
Sirota zbloudilá
(s matkou průvodce životem ztratila)
vrací se do hor hledat směr
´Zapomenuté světlo´ lidskosti
A otec nosí jí od macechy
(tu máš ptáče jenom ber)
nefalšovaný hospodský –
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, susana načeva, lexus, nejsembásník, TERezicKA
Komentáře (4)
Komentujících (4)