Zoufalé pohyby mysli
Anotace: včera - nad obrázkem - pár myšlenek - nic složitýho
Líbat tě v podchodu -
- zoufalé pohyby mysli
Opřená o tramvaj
starou a vznešenou...
A nebo jen o papundeklovou kapotu léty prožranýho trabantu
...upíráš pohled do zamlžených hor na východě
Hele mám klíčky pojedem na výlet
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Anežka, Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna, sveřep
Komentáře (1)
Komentujících (1)