Anotace: Moje úplně první PRVOTINA! Kromě několika blahopřejných jsem napsala tuto. Vznikla v roce 2000 v prvním prosincovém týdnu, takže se hodí i pro tenhle čas. Přimhuřte oči, byl to tehdy jen pokus...
je to moc hezke žadne chyby ale podivej se kolik je me a kolik tobe ja si ty chyby na muj vek muzu dovolit
30.11.2005 10:50:00 | Ada
Vánoce bez sněhu, to je jako zabíjačka bez prasete. A proto v tom padajícím sněhu přimhouřím víčka, aby do něho nespadla nějaká zbloudílá vločka. Krásné. Napiš něco k "Půlnoční mši". Zkus to, ty na to máš. A já ti za to budu vděčný. Díky.
29.11.2005 20:49:00 |
Na vánoční přáníčko mi připadá zasmušilá, možná jen nesprávný pocit :o)
29.11.2005 20:27:00 | michala
To jsi začínala psát až takhle velká? A co my embrya? I když já vlastně taky píšu od loňska. Před tím jsem měl dest let pauzičku.
28.11.2005 20:52:00 | JardaCH
Nevím, proč mám přimhouřit oči, je to na dost hodně rozšířený zorničky, za 100.
28.11.2005 12:49:00 | Daniel S.