Pod rozkvetlým střevíčníkem
Anotace: Budu na ten večer vzpomínat až než se stanu pamětníkem = než všechno zapomenu...
Pod rozkvetlým střevíčníkem,
tím nepatrným dárečkem,
leží krása ztělesněná,
dokonalost bez hranic,
dívá se mi do očí,
ten pocit popsat nedovedu,
tak nabídnu jí mnohem víc.
V tu chvíli se všechno změní,
už neleží tam zhola nic,
i střevíčník se ztratil v dáli,
tak zkouším usnout sám, bez krásy,
nemožné, vždyť šílím žalem,
tak sepíšu aspoň pár skic,
ať rub mé duše přejde v líc,
ať konečně už usnu!
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Zefi, Mbonita, Hloupá Květinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)