Věřím, že zasáhne, či už zasáhl... láska není na povel, to jistě víš, všecko brzy přinde...
12.10.2010 11:25:00 | NikitaNikaT.
je lehké něco chtít, ale težší za tím jít, takže jestli něco chceš, tak rychle za tím běž, než tě předběhne nějaká pitomá kráva...a vůbec, proč musí být chlap ten, co udělá první krok?
07.12.2009 00:41:00 | lexus
Tak mi sem nějakého hoď :P Ne já netvrdím že nejsou...Já naivně věřím právě že ještě existují :-)
03.12.2009 11:43:00 | Violette
Muž je hlava ale nezapomeňme na to že ženy hýbou tím krkem a propooo myslím že je ještě hoooodně skvělých mužů.
01.12.2009 00:45:00 | carodejka
Ja asi nemuzu nic nez souhlasit..taky nejsem dnesni - aspon v tom ze cekam ze prvni oslovi kluk..a asi jsou to obcas srabi nu :D
26.11.2009 23:07:00 | Lioness