Klevetná
Anotace: ... klátivou chůzí ...
Střípkem minulosti
podřezat žíly
poslednímu životu
v budoucnosti
...
nahlédnout skrze křišťálovou kouli
do očí osudu
...
slušně pozdravit
a ulehnout s trnovou korunou
do hrobky nevlastních vin
...
pod rouškou skrytých slz
rozkvétá modravá duše
létavici na hřbetě
dolů z nebe fluše
semínka nových snů
o životě po životě
a s okoraným popraskaným srdcem v ruce
kývá lidem na pozdrav
*
Přečteno 344x
Tipy 31
Poslední tipující: ilona, Jiří I.Zahradník, Romana Šamanka Ladyloba, susana načeva, lexus, floreciente, carodejka, labuť, enigman, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)