Anotace: neadresováno nikomu konkrétnímu, raději nečtěte, i sama se za to stydím...
Záchvaty vesmírnej lásky.Škoda,že báseň nie je o niečo lepšie spracovaná.Ale originalita a odvaha sa cení :)
08.12.2009 20:15:00 | Terulienka
jo, jakobych nebyla předurčena k nadávání, plivání apod., jakobych si měla vždycky všechno naložit na hrb a pokoně držet hubu, jakoby mě všechno položilo jěště dřív než bych měla šanci se rozčílit... :)
07.12.2009 18:53:00 | W.O.K.O.