Jemne
*
Dnes opäť nevyšlo slnko
Však?
A tak si tomu verila
Unavená
Mám Ti ešte vôbec
Malovať dúhu
Na zadymené sklíčka
Od mrazu
Jemne popraskané
Jemne
Zahmlené Tvojou nesplnenou túžbou
Po šťastí
Čo má Ti kvitnúť v dlaniach
V ktorých máš
Chrániť svet
Svoj.. celý
Večnosť
Si chcela
A navždy
Ponechať v snoch len vôňu leta
Len jemne
Postriebrený úsmev
A v očiach nevinnosť
V objatí samú seba
Utopenú v dúhe
Už nie
Však?
*
Přečteno 329x
Tipy 26
Poslední tipující: Oťas, Actafool, susana načeva, poetická ilona, Psavec, Elisha, Bíša, její alter ego, zelená víla, Holly-EnD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)