Tak tohle je výborné... Normálně nekomentuji nic, co není buď hodně dobré nebo hodně špatné, takže tohle je ten první případ.
.....v tuhé zimě
.... našel jsi mě
Tohle je nejlepší verš co jsem zde našel za hodně dlouhou dobu. Fakt moc líbilo.
05.01.2010 10:02:00 | Daniel S.