Titulek
Anotace: zase jedna další ... uvítám zpětnou vazbu ....
I když víceméně
je to zbytečná věc,
zvu občas noční můry
na čaj a napokec
i když vím : víceméně
z toho nic nekouká
osedlám občas svýho
černýho pavouka
i když vím skoro jistě,
že mi to jenom škodí,
zamířím čas od času
na mělčinu se svou lodí
chtěl bych jít přímo k cíli
motám se jak kolotoč
a každou volnou chvíli
ptám se sám sebe proč ..
Přečteno 258x
Tipy 15
Poslední tipující: Mraveneček, Bíša, hašlerka, floreciente, Psavec, Eresiel, malá slečna, Quigleika, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)