Na mou smrt/ Opak je pravdou
Anotace: dedikováno P. M.
kdo jednou napíše báseň, ten nemůže přestat
ten se vždy znovu bude snažit o
přivlastnění si objektu své touhy
lidé se namáhají, hledajíce podobu lásky
muži, jejichž podstata je stejná, jako moje
píší básně, všímají si západů a proto mají sex
někdo miluje a neumí napsat báseň
je jako němý vředovitý stařec
příroda si přeje, aby žil o samotě
lidská duše je jemná a snadno se zraní
zatvrzelí lidé budou snášet muka odcizení
nemám žádnou představu lásky
pečoval jsem jen o nevyslovitelnou touhu
nevím, kdy a kde se sejdeme
kdy nám jede autobus
nevím
jak by to vypadalo
kdyby
zabýval jsem se pochvou
a existencialismem
věda, že si tvou náklonnost nezískám
že budu pro sebe, nespokojen a sám
nevěděl jsem ještě, že se mě budeš bát
a nevěděl jsem, že tomu tak bude navždy
až do chvíle dialogu s Bohem,
mé sebevraždy
a protože pro tebe nebudu ničím
nebude to na tebe mít žádný účinek
zemřel blázen
zamilovaný do nicoty
zbabělý v životě
geniální nebo hloupý
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: JR, Severka, Monthy Tamah, Bíša, hašlerka
Komentáře (4)
Komentujících (3)