Exodus
Na břehu pomatené řeky Styx
prosím tvou zvonkohru, ať přestane hrát
..nemohu se soustředit
na krvavé malby v dlaních mých
Ať už se konečně přestane smát
..ať v hlavě mi uvázne
její smích
Prosím, použijte dveří nalevo
pak cestou dále, až k východu
..zkuste dát city najevo
své pastorále, svému exodu
V loďce pomateného strážce Chárona
poslouchám tvé ztrácení, tu melodii stesku
..nemohu se soustředit
na spánek svůj, když ty sladce sníš
třeba o Kristu, jak kráčí do pekla
..jak na zádech si nese přibitý..
..však víš
Přečteno 384x
Tipy 40
Poslední tipující: gallatea, drsnosrstej kokršpaněl, pamp_elka, Vlk v rouše, Mango-Holka, Miroslav Možný, Zefi, Elča, PrinceznaHeliovýchbalonků, JR, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)