Relax, take it easy
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=7-BSBJ-fmMY
Šetři své sliny, hochu,
marně vystřeluješ šípy jedu,
sklouzávají po mně
jak lupínky ze sakury v květu.
Mění se
v perly něhy,
kéž bych Ti uměla sdělit,
ten osvobozující pocit.
Víš,
zvonečky smíchu,
mír a láska
naplňují mě,
zaplavuje moji
mysl, srdce, míchu.
Děkuji Ti, hochu :-)
Děkuji i Tobě,
Blázne :-)
Přečteno 354x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, danielsoft, susana načeva, Zefi, lexus, CORONATION, Íá, Markéta Hl., enigman, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)