Spíše
Spíš na nebi
než na zemi
Jsem rorýs
A z výšky viděl jsem
podivné území
Kamenná zeď klíč
A brána pohne se
Trnkův kocour sám poděšen
v keři mihne se
Já kroužit a křičet přestal jsem
V zahradě sochy ožili
Zpívali tančili
za ruce se drželi
dokola se točili
Ó jak já radoval se s nimi
Krásná i tajemná to zahrada byla
Zahrada stříbrných řek
Oliv a pšeničných polí
Zahrada střech s hvězdami
A hlubinami v dlani
Zahrada ryb
A mechu na zdech
Zahrada ptáků
A hnízd v cedrech
Zahrada ohňů
A touhy i bolesti
Zahrada vína
A kamenů i radosti
Zahrada Chrámu
A posvátných knih
Zahrada stromů
A dětí v nich
Zahrada s kobercem protkaným vlasy
Zahrada kde vše může být jinak
A jinak plynou časy
Cáry šera a noci
Jsem unaven
Větru nabídnu svá křídla
Sen či den
Jsem rorýs
Spíš na nebi
než na zemi
A sochy stojí na svých místech....
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Hannazka
Komentáře (1)
Komentujících (1)