Slová
Anotace: Miestami možno trochu gýčová :(
Nich sa nenaješ,
a nedláždia cestu do raja,
viac nenávistne zradia,
ako utaja.
Hodia Ťa vlkom predsudkov,
spárom veršov spanilých,
ťali presnejšie,a dušu
hlbšie ranili.
Ako ruka hlupákova.
Rozdúchnuť slzy
na kamennej tvári,
papier rozhorieť.
Dokážu len slová,
prázdna hlások smeť.
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, lennerka, susana načeva, Isquieasuus, Ariella13, Giginka, Agniezka, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)