Strach
Mám strach, že už nikdy nepocítím, co cítil jsem s Tebou,
jak srdce mě hřálo, i když nohy jen zebou,
mám strach, že už nikdy nebudu dobrovolně tonout v Tvých očích,
že už nikdy naše láska nebude mít ustláno na růžích,
ze všeho nejvíc mám strach, že bych na všechno zapoměl,
i když je to jediný co bych asi udělat měl...
Komentáře (0)