Anotace: Letos v létě se u nás na náměstí odhalovala kašna a tak jsem k tomu napsal tuhle básničku. Nic extra, taková účelová záležitost.
ta fontána něhy
co máš v srdíčku,
to by byla škoda,
kdyby vyschla
01.11.2008 22:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Ano, je pěkná, v kašnách je sama poezie ukryta. Znám dvě z mašťovského náměstí, takové ty pěkně staré, kamenné, stále sloužící, i pro vodu na plínky moji dcery jsem k jedné z nich chodíla...dalo by se o nich psát...hezká připomínka...
30.11.2005 14:33:00 | Hančí