Směju se
Jako benzín v páchnoucí žíle.
Pohrabáčem vyvrhnutý štěně.
Jako invalida schody vzdálen od cíle
s mozek rozstříknutým po stěně.
Fetuji poluci, píchám invenci
V zoufalé silné frekvenci
V jednom kuse
směju se
Jako o úplňku znásilnit pannu.
Bezdomovec požírá svá hovna.
Jako ve správnou chvíli zvolit správnou stranu
A tvora co se mi rovná
Fetuji poluci, píchám invenci
V zoufalé silné frekvenci
V jednom kuse
směju se
k pláči
vy sráči.
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša, Kubino 2, Okřídlená Lištička
Komentáře (3)
Komentujících (3)