Vážně povedená básnička se skvělým koncem. Připomnělo mi to můj nález 400 Kč :D Facku jsem však nedostala :D Peníze šly na dobrou věc ;)
23.05.2011 00:57:00 | Anne Leyyd
Strašně dlouho jsem tu nebyla...byla by škoda si tuhle nepřečíst, ten konec je prostě... na jedničku s hvězdičkou ;-).
23.05.2011 00:48:00 | Eve
Po první sloce se mi chtělo skočit jinam, a že jsem to neudělal, nelituju! Ten vtip na závěr je výbornej.
12.12.2009 23:18:00 | René Vulkán