V rodném městě
uprostřed ulice
stojím lidem v cestě
necítím mráz
nevnímám čas
v hlavě zmatek
z práce, školy
nejvíc z lásek
Výprodej kouká z výlohy
a já dobře vím
pro lásku nemám vlohy
jen sám a sám
jak je rok dlouhý
pořád jen stojím
sám sebe se bojím
cítím se nejistě
proto stojím na místě