Sirka
Pak moje sirka cestu spletla,
když překročila ze tmy práh
a náhle je tu kaše světla,
černý zloděj – bílý vrah –
to o své zdění hráli betla,
i plynně přešli v sobě v hrách,
pak moje sirka cestu spletla,
když překročila ze tmy práh.
O síře a o fosforu,
o královně škrtlé králem,
alchymii dutin tvorů,
hráli potmě, hráli – ale
–
pak moje sirka cestu spletla,
když překročila ze tmy práh.
Přečteno 446x
Tipy 43
Poslední tipující: Hazentla, Ctěný pán, malá slečna, Roman.Tycka, ewon, Squat_the_world, vapiti, Psavec, labuť, Holis, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)