Do vlastní hloubky
Anotace: Isis - Panopticon
Ležím v atmosféře
skromné ospalky
sedí ve svých koutech
na hlavním pódiu
mladá Temnota
svůdně se dívá
do mě
flopem skáče
mám nízko laťku
jak snadné
nechat se ovlivnit
Otvírám se nikomu
tak jak to mám rád
nikdo je překvapený
co všechno se skrývá
v mase a kostech
hlavě a srdci
nemotorného tělesa
ponořeného
do vlastní hloubky
Přečteno 303x
Tipy 14
Poslední tipující: l'âme, Mácha, G.P., Žqáry, Bíša, Aťan, Romana Šamanka Ladyloba, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)