Anotace: Kdo neskáče spadne stejně. Hop. Hop! HOP!!
Sbírka: Symboly a čáry
...mno kdo padá toho dole vždycky najdou ..no nééé???:) zdravíčko příteli :)
29.12.2009 23:51:00 | Noc17
no já bych to tak černě neviděl,páč aby mohl nastat pád tak je potřeba aspoň chvilku stát i když uznávám není stát jako stát...
21.12.2009 00:18:00 | jedam
neboj...když padáš moc dlouho...tak se jednou neprobereš ;)
20.12.2009 10:21:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
..je třeba se z prvních pádů poučit a při dalších již vědět jak, kam, a na koho padat abychom přerušili nezáživný stereotyp...
19.12.2009 19:34:00 | Mario de Janiero