JAKO VŽDY
JAKO VŽDY
si udělám do svýho hrnku přemíru mátovýho čaje,
a JAKO VŽDY si ho doleju studenou vodou
*jsem zřejmě tuze netrpělivá*
sedím tady.
JAKO VŽDY.
a přemýšlím, co bude dál?
sleduješ mě z tama? dáváš na mě pozor?
otázky, co si stále pokládám
a
JAKO VŽDY bez odpovědi.
Zpověď mého JÁ se opět nekoná,
a já,
se JAKO VŽDY
*snad i kvůli sobě*
ze všech sil snažím zahnat (ne)všední chmury
a být opět všedně "svá"
Přečteno 411x
Tipy 25
Poslední tipující: maliska, Robin Marnolli, Rootness, Jeněcovevzduchukrásného, tato22, Maryje..., Helena Lovecká, Sladkalu, Denael, Dygi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)