Kolibřík z papíru
Anotace: ...................
Zpívej mi písničku
o letních dnech
kolibříku z papíru
když slunce tančí
tango na nebi
v krabičce od sirek
schované jsou akordy
na lotosovém květu zašifrované
v mém barevném srdci
z vesmírů na nás hledí
snílci bez hranic
chtěl bych Vás poznat
pane Cimrmane
abyste mi poradil
na sever nebo na jih
kam jen zmizely
hry bez hranic
kolibříku z papíru
zpívej mi prosím
mezi sněhovými vločkami
o stromku
který svítí na náměstí
čas vánoční
vůně cukroví
v našich srdcích
klid a mír
kolibříků zpívej mi prosím
o srpnových vánocích….
Přečteno 453x
Tipy 42
Poslední tipující: enigman, Jamesow, Pešulka, Isquieasuus, LeeF, Denael, Holis, Cassandra, Lenullinka, malá slečna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)