rychlý přehled zpráv
Anotace: po shlédnutí zpráv mě svět připadá zase o trošku absurdnější...a anotace je vlastně jen stručný popis...
Rukám byla zvíšena dan´z příjmu...
Svaly hrozí stávkou...
CHutóvým bun´kám byl snížen rozpočet...
Žaludek hlasitě protestoval...
Srdce zaběhlo nový rekord...
Rozum podal demisi,
Mozek ji váhal přijmout...
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Dračičák, Any 4, ewon
Komentáře (0)