Anotace: ...přání všem ...je tam někde ukryto ...
V dnešní době
žijeme otrle
stádně
jak ovce
znaky naše
jsou stejné
jak u farizejů
a penězoměnců...
30.12.2009 21:21:00 | Bíša
Příjemně mě zamrazilo při čtení... snad lidé zmoudří a najdou pravé hodnoty, co ukrývá srdce...
22.12.2009 16:33:00 | labuť
moc se mi líbí..
jistě lidé se brzy umoudří a k lásce a pochopení se vrátí..
do naděje své sny a touhy zabalí..a vyšlou..k nebi..
22.12.2009 09:16:00 | toulavá naděje
pěkně si vylíčil naši společnost, jen co je pravda, trochu zmateně a mixážovitě, nevím co má společného Herodes a Vánoce a 30 stříbrných :)
(krom toho, že to je vše v Bibli)
a taky tady žiju celej život a nikdy jsem u nikoho za oknem neviděl sedmiramenný svícen :)
má ho prý pan premiér, ale pochybuju že za oknem :)
ale to je fuk, buďme prostě Vánoční :) díky
22.12.2009 00:50:00 | blue