Anotace: "Oooooo Babe / Oooooooo Baby Blue" - The Thin Ice / Roger Waters . (film "Putování tučňáků" jsem žel neviděl - Nestíhám vše, co mám rád)
je to hezké...
to odhodlání někoho chránit a milovat,
před vzteky ostatních lidí, před šílenostmi světa,
ale na to jeden malý ubohý člověk nestačí...
ba ne ... musela by to být celá armáda...
ale i tak přeji ti štěstí :-) aby jsi to vzládl...
a svoji malou milovanou zachránil...
myslím,že síly na to máš dost!
PS: myslím,že na blázny typu...co doje je napsané...se musíme vykašlat...ale divím se že admini to nevymazali!!!! to se nestydíte to tady nechat???!!!
05.12.2005 07:17:00 | jarkaj
tučnááááciiiii:) Hezoučkýý=) K tvému komentáři. Nezvolnila jsem tempo, jen nějak nemůžu nic vymyslet, nic mi nejde, tak asi tak..
03.12.2005 20:47:00 | makretka
Ty komentáře od "Big D" nejdou přehlédnout... natož nepřečíst...
Jinak dílko samozřejmně krásné, pocity po přečtení raději psát nebudu...(slza)
02.12.2005 23:43:00 | BlackTangerine
Tak takhle se chová "nabušenej bourák"? Kdepak, to je chvání malého UBULENÉHO pepíčka na pískovišti = strčil jsi do mne, TAK TI ROZŠLAPU VŠECHNY BÁBOVIČKY!!! BÉÉÉÉÉ!
02.12.2005 17:28:00 | Hary_nš
Taky v tom vidím víc než jen tučnáka,ale je to moc hezký..a vím jak trápí,když chceš někomu pomoci a nemůžeš..jinak se mi to krásně četlo a sice mě to nerozbrečelo,ale dost mě to dojalo a hltala jsem to očima..
02.12.2005 11:20:00 | Natalie Kolářová