Štědrovečerní
Anotace: ...možná bychom se měli dívat kolem sebe:-)- i když je zrovna třeba Štedrý večer...
Možná uvidíte starou paní
stojící za záclonou a hledící do noci
do noci plné rozsvícených stromů
Možná uvidíte promrzlého psa
přivázaného k jednomu z těch stromů
stromu s rozsvícenými neóny vyhánějícími ptáky z hnízd
A možná, že stará paní vyjde před dům,
odváže psa a půjdou spolu domů
a budou míjet stromy s voňavým jehličím a spící
Přečteno 592x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, susana načeva, Kittie M. Comma
Komentáře (0)