Životní jízda
Anotace: Krátká, rychle sepsaná báseň o životě přirovnáním ke sjezdu.
Sjezdovka - to je volnost sama,
jedeš sněhem, né-li snama,
v hlavě jich máš panorama,
pozor díra, padáš, tlama,
život utíká ti pod rukama,
není to však žádný drama,
nezabejváš se teď hrama,
jedeš stále do neznáma,
a neřešíš jestlis' lama.
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Bíša, Quigleika, Unyle Pěl, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)