Tam u Pekelných bran
Anotace: předvánočně nevánoční básen
Čisi ruka klepe na dveře.
O pardon snad není to ta má?
Vidím svůj život jako ve hře.
Herec já jsem i divák sám.
Improvizuji,po jevišti tančím
a z hlediště se usmívám.
Ten příběh,ta vtipná tragedie.
Jakoby můj stín v ní hrál - hlavní roli.
Láska?Prohra?Pád i vzlet.
Život shr do několika vět.
Od narození po smrti lože
...
A ten divák co mu slza spadla
na tvář a pak kutálí se dál.
Odchází z kina zaskočen
avšak je pozdě - je u pekelných bran.
Neb v den kdy pochopil chyby
a pochopil co dříve nechápal.
Život před očima proletěl mu.
Usmíval se když umíral.
Přečteno 347x
Tipy 9
Poslední tipující: PANGÁSIUS, susana načeva, Isquieasuus, lexus, labuť, carodejka, Michelll, Unyle Pěl
Komentáře (3)
Komentujících (3)