Těžká rána šampónova
Krušná rána bez make-upu,
jsou mým velkým problémem,
ploužím se jak na popravu,
prohlížím se každým sklem,
potkal jsem ji v velkém davu,
čelist klesla údivem,
šel jsem kolem, svěsil hlavu,
dnešek měl být velkým dnem,
dlouho měl jsem marnou snahu,
stát se jejím rytířem.
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Okřídlená Lištička
Komentáře (1)
Komentujících (1)