Anotace: Sice pozdě, ale přece. prostě nebyl čas... :-)
V záři měsíce za svitu jasných hvězd
jichž tisíce co poselství chtějí nést
po dvanácte nocí tmavých směřujeme k cíli
jimiž klid a pohoda o nichž lidé vždy snili
přeji Vám všem od srdce ať brzy přijde ta chvíle
kdy se svými blízkými šťastně a společně dosáhnete cíle