Bezejmenná
Anotace: psáno ve vzteku a žárlivosti
Za oknem kape
samota listopadu.
Neplač.
Přijdu,
závoj přes ramena
a v očích temno.
Přijdu,
jak chodívám už
léta.
Neplač.
Až nastane ta chvíle,
teprve začneš lkát.
Já bezejmenná,
já v nocích Tvých bezesných
zas budu Tě ulicemi
štvát.
Uteč.
Uteč do polí,
bahnitá a tichá
pohltí Tvůj hlas i strach.
Ukrýváš se?
Najdu Tebe
v očích černé zimní nebe
v dlaních hory vzpomínek
a v zlobě mé slunce žár.
Jsem vše, co sis kdy přál.
A umím se pomstít...
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: Zefi, J.U. Ray, Psavec, Holis, jarmil, Elisha, WhiteSkull, malá slečna, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)