Pohled z Petřína
Anotace: na Petřině je dycky podzim a já bych chtěl být vexlákem
Nejlepší slunko je v odlescích
hnědých a zelených
ve střepech lahví
zahrabaný do podzimního listí
Tohle se ti ještě nestalo
koukáš se na Prahu a slunko máš pod nohama
šustí ti mezi prsty a o kousek dál
cinká
Šplouchá
Ruce brzo prokřehnou
kulichy už teď hřejou
vrátíš flašky a budeš mít na boty
Koukáš se na Prahu Zakloníš hlavu
necháš to slunko protéct
Tak tohle se stává celkem běžně
Teď ještě hřeje zítra už nemusí
koukáš se na Prahu a slunko máš pod nohama
Přečteno 312x
Tipy 16
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Churry, susana načeva, labuť, Holis, toulavá naděje, hašlerka, Zpátky, 11477, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (6)
Komentujících (5)