Prsty
Anotace: Prsty jsou ta jemnější čidla,he?
Mé prsty hbitě kráčí
vzhůru po tvém těle.
Boty je netlačí,
jsou bosé a smělé
Šplhají se po úbočích
na vrcholky kopců.
Klopýtají přes obočí,
krokem opilých chodců.
Prsty smělé, všetečné,
bloudí tam, kde nemají.
K zákazům jsou netečné,
pátrají a hledají.
V hledání odvěkém,
poslové pouzí,
svým bosým dotekem,
tvou lásku probouzí.
Přečteno 290x
Tipy 13
Poslední tipující: susana načeva, labuť, hašlerka, Psavec, Mbonita, malá slečna, Hazentla, jita.1965
Komentáře (2)
Komentujících (2)