Anotace: Koncert Vládi Mišíka a Honzy Hrubého, dneska, Špejchar Blues je jeho písnička.
Únava a smutek jdou ruku v ruce, to nevíš..? Když jseš unavený, není síla na to se smát a radovat se...
A prošla jsem se alespoň po dlouhé době noční Telčí. Sama, vychutnávala jsem si atmosféru, která je jen tam a nikde jinde. Možná to tak bude pokaždý, když se tam vrátím, ale i tak budu Telč stále milovat...
29.12.2009 13:04:00 | bellis perennis
není přinejmeším podezdřelé psát o smutných věcech a nebýt smutný? Nebo jsi smutný? Nebo?
Nejvyšší čas naučit se hrát na housle...
28.12.2009 22:13:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková