Na dece
Dráždím tvé srdce jazykem
a líbám kouzlo okamžiku
zdobeného očima jako nebesa
na tvé dece v letní trávě
trmácím se cestou až
do tvé náruče
lásko
moje
ohnu tě
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (1)
Komentujících (1)