Cítit a uvidět..
Postáváš v oblacích
a vítáš vzduch.
Tiše se procházíš
nevnímáš ruch.
V tichosti kocháš se
nad krásou skal,
máš je hned na dlani
cítíš?
Jsou tam!
Srdce ti poskočí,
hlavička zatočí,
v souladu tělo tvé
s mraky jde dál.
Duše ti září, rozum je fuč,
tělíčko necítí bolest či stud,
´´Slaďoučký domove´´
Vzpomíná duch.
Přečteno 320x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, WAYWARD, carodejka, Psavec, malá slečna, PANGÁSIUS, susana načeva, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)