Deja Vu
Bol som tu.
Cítim tu niečo známe.
Ocitol som sa v radostnej oáze.
Vidím tie časy vo svojej hlave.
Počujem melódie známe.
Viem ,niečo sa blíži.
Nie som ten ,kto to zmení.
Počujem zvuky a melódie.
Nie som ten, kto to zastaví,
nie som ten ,kto sa času postaví.
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Agniezka
Komentáře (0)