Snad bude líp
Kladivo, rydlo, tvrdý kámen
jméno, datumy, podtrženo - amen
Rundu dejte si poslední
zemřel v života poledni
Lásku, smutek i žal
život sám si vzal
Už bude jenom líp
i já rád bych chcíp
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, malá slečna, pamp_elka, zlomený a nanicovatý -__-
Komentáře (2)
Komentujících (2)