Sním
Dneska v noci budu doufat,
že do snů lehce budu vplouvat.
Kdyby některé sny se proměnit ve skutečnost mohly,
Vím, jsou to jen sny, ale s mým životem by leccos zmohly.
Nedbám obav "kdyby kdyby",
v tomto světě nechci chyby.
Tento svět je můj ideál,
můžu tu pořádat třeba bál,
být hrdimou či vládnou jako král.
Poklábosím s mečouny,
se stydlivými korýši,
či jinými mořskými měkkýši.
Také chtěl bych podívat se do vesmíru,
Obejmout kometu, projít černou díru.
A v případě strachu, navštívil bych nebe,
Zašel bych za anděly a tam potkal tebe.
Ach, sny mám rád a snažím se i život,
někdy je plný radostí, štěstí i výhod.
Teďka však sním,
a sny jsou pro mě vším.
napsáno s Lukšíkem
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)