Večerní posezení nad sklenicí piva
Anotace: další moje negativistická - večer před silvestrem, když jsem šel domů, pršelo - dopsal jsem ji až dneska - ...
Deštěm
jen tak
za sebou zatáhnu oponu
už mě neuvidíte
jdu spát
Vy bláhoví mystici mých snů
skřípavých veřejí
uspáváte mě nadějí
Ne mě Jenom sebe sama Smíchem
Pálíte pánubohu do oken
jednu cigaretu za druhou jak klacíky v kamnech svých úst
nenasytných
a nikdy nemáte dost A mě pak smrděj vlasy
Ještě že z toho jsou aspoň pěkný fotky
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Lenie
Komentáře (1)
Komentujících (1)