JÁ
Já
chtěla bych být labutí
na zamrzlém jezeře
Já
chtěla bych být kaz
uvízlý v zubní mezeře
Já
chtěla bych líbat
jak sexy bohyně
Já
ze všeho nejvíc
bych chtěla být sokyně
Mně
pohrávat s muži se zachtělo
s těmi
kterým už čelo se svraštělo
Já
něhu dám jim ráda
všem
Však o co jde
Já
už jsem
v něm
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (1)
Komentujících (1)